6944102188, 6944861931 13ο χλμ Καβάλας - Δράμας, Πολύστυλο, Καβάλα servicetotos.gt@gmail.com
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
SERVICE ΤΟΤΟΣ | Συνεργείο Αυτοκινήτων Πολύστυλο Καβάλα


Η αγάπη και το πάθος μας για τα αυτοκίνητα μας ώθησε να δημιουργήσουμε το συνεργείο αυτοκινήτων “SERVICE ΤΟΤΟΣ” στο Πολύστυλο Καβάλας το οποίο και μπορεί να σας εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει το service σε όλους τους τύπους και όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, καθώς και να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
Service Αυτοκινήτων
 
Επισκευές Αυτοκινήτων
 
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 
Τοποθέτηση Ελαστικών
 
Ευθυγράμμιση & Ζυγοστάθμιση 
 
Service Air Condition Αυτοκινήτου
 
Μέτρηση Καυσαερίου
 
Ηλεκτρονική Διάγνωση 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε στην διάθεσή σας 

και έτοιμοι να εξετάσουμε το όχημα σας, με τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματά που διαθέτουμε, να συζητήσουμε μαζί σας τις επιλογές που έχουμε και να φροντίσουμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Το συνεργείο μας είναι ένα από τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων στην Καβάλα. Η μακροχρόνια πορεία μας βασίστηκε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σεβόμενοι τον οδηγό αλλά και το αυτοκίνητο του, κάνοντας πάντα το καλύτερο για τη ασφάλεια του στο δρόμο.
 
 
 
 
 
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6944102188 ή στο 6944861931 για να κλείσετε το ραντεβού σας και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.